رئيس بنياد نخبگان هارمحال و بختياري گفت: با توجه به اينکه بنيادهاي نخبگان استاني بنيادهايي نوپا هستند براي ادامه حرکت خود نيازمند همکاري مراکز آموزشي، پژوهشي و دستگاههاي اجرايي هستند.
به گزارش
هفت چشمه به نقل از
جهانبين نيوز مجتبي بنيادي رييس بنيادنخبگان چهارمحال و بختياري اظهار کرد: تأسيس بنيادنخبگان در چهارمحال و بختياري حركتي مؤثر در امور مربوط به اجتماعات نخبگان استان است.
وي هدف از تاسيس بنياد نخبگان در چهارمحال و بختياري را شناسايي، حمايت و هدايت استعدادهاي برتر شروع به فعاليت نموده دانست و افزود: اين بنياد تا اين لحظه توانسته است ۲۶۷ مخترع و استعداد برتر در ده گروه مختلف را شناسايي کند و اميدواريم اين تعداد تا سال آينده افزايش يابد و با فراهم ساختن بستر مناسب براي شکوفايي اين استعدادها هر روز شاهد شکوفايي آن در جامعه باشيم.
رئيس بنيادنخبگان چهارمحال و بختياري تاکيد کرد: با توجه به اينکه بنيادهاي نخبگان استاني بنيادهايي نوپا هستند براي ادامه حرکت خود نيازمند همکاري مراکز آموزشي، پژوهشي و دستگاههاي اجرايي هستند.
وي با تاکيد بر لزوم رشد فرهنگ اقتصاد دانشبنيان در اين استان خاطرنشان کرد: دستگاههاي اجرايي و به ويژه مسئولين صدا و سيما و ائمه جمعه ميتوانند با حمايتهاي و پشتيباني در جهت رشد و نهادينه شدن فرهنگ اقتصاد دانشبنيان و توسعه اقتصادي استان نقش داشته باشند.
بنياديان در ادامه با اشاره به اينکه بايد اقتصاد دانشبنيان در جامعه تثبيت شود افزود: با اين کار دانشجويان بعد از اتمام تحصيلات سرگردان نخواهند بود و اگر مشکل آنها براي استخدام حل شود ميتوانيم انتظار داشته باشيم که اين افراد بعد از اتمام تحصيل خود به عنوان يک کارآفرين زمينه اشتغال افراد ديگر ا هم فراهم سازند.
انتهاي پيام/1026ج